Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Mollet queda en quart lloc en els Premis Administració Oberta de la Generalitat

El web del consistori molletà ha quedat per darrera de Terrassa, Viladecans i El Prat del Llobregat.

La Generalitat de Catalunya ha concedit a l'Ajuntament de Mollet la quarta posició en els Premis Administració Oberta que reconeixen l’esforç dels consistoris en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses. Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’AOC.

Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

El web de Mollet ha quedat en el quart lloc pel que fa a municipis amb més de 50.000 habitants, per darrera de Terrassa, Viladecans i El Prat del Llobregat. El rànquing dels 10 millors ajuntaments el completen les ciutats de Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i Reus.

La primera edició d’aquests guardons s'ha desenvolupat en el marc del primer Congrés de Govern Digital celebrat els passats 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Share