Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Quatre escoles de Mollet participen a la 1a Fira de Cooperatives

L'activitat adreçada als alumnes de 5è de primària s'inclou dins del projecte 'Aprendre a emprendre i Cultura emprenedora a l'escola'

El Parc de les Pruneres, de Mollet, va acollir divendres a la tarda la 1a Fira de Cooperatives escolars amb la participació de quatre centres educatius de la ciutat: Montseny, Can Besora, Sant Gervasi i Lestonnac. Els alumnes van preparar una fira d'artesania de productes que els nois i noies de 5è han creat al llarg de tot el curs dins del projecte que treballa els valors de l'emprenedoria.

Durant aquests mesos els alumnes han creat, per grups, una cooperativa, n'han pensat el nom, la imatge corporativa, han fet estudis de mercat i de producte, han proposat la inversió inicial o el preu de venda. Part dels beneficis obtinguts en la fira de divendres es destinaran a diferents ONGs.

Mollet és un dels municipis de la província de Barcelona que ha estat escollit per participar a 'Cultura emprenedora a l'escola' que subvenciona la Diputació, per això el diputat adjunt d'Educació, Gerard Ardanuy, va assistir a la Fira de Cooperatives.

Share