Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles instal·larà abans de l'estiu sistemes de seguretat als semàfors

La recaptació de les multes anirà destinada a augmentar les ajudes per als més necessitats i per crear ocupació

La Junta de Govern local de l'Ajuntament de Martorelles -en data 10 d'abril- ha adjudicat a l'empresa TECNOLOGIAS VIALES APLICADAS TEVA S.L. d'Alcobendas (Madrid), el contracte de servei de control de trànsit al ser l'oferta més puntuada en el procediment obert de la licitació de servei.

Amb aquest sistema que s'implantarà en 8 semàfors del municipi es vol controlar els possibles actes incívics de determinats conductors que no respectant el semàfor en vermell posen en perill a altres conductors i vianants a la via pública. La implantació del sistema es farà en un termini màxim de dos mesos i abans l'Ajuntament realitzarà una campanya destinada a conscienciar als conductors a respectar les normes de circul·lació. Les sancions que es puguin posar als conductors incívics repercutiran directament en plans d'ocupació municipals i a incrementar les ajudes que es puguin donar a les famílies més necessitades.

Share