Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Generalitat traslladarà dues parades d'autobús davant de la fàbrica Valentine, a tocar de La Llagosta

L'alcalde, Alberto López, s'ha reunit aquest dijous amb el cap del Servei Territorial de Transports de la Generalitat, Jordi Follia.

L'Ajuntament de la Llagosta ha aconsegueit el compromís de la Generalitat per al trasllat de dues parades d'autobús davant la fàbrica de Valentine. L'alcalde, Alberto López, s'ha reunit aquest dijous al matí amb el cap del Servei Territorial de Transports de la Generalitat, Jordi Follia, per tractar sobre la petició que fa un parell d'anys va presentar l'Ajuntament per acostar al terme municipal de la Llagosta les parades d'autobús que actualment hi ha passada la rotonda de l'antiga carretera C-17.

Fonts municipals han informat que la Generalitat s'ha compromès a canviar de lloc les parades durant les properes setmanes. Les noves parades estaran ubicades davant de la factoria de Valentine, just a tocar amb el terme de la Llagosta, que limita amb Montcada a la riera Seca.

D'aquesta forma, la nova parada estarà en un lloc amb millor visibilitat i tindrà un accés més segur per als vianants. També suposarà un considerable estalvi econòmic per a molts usuaris del servei d'autobús, ja que des de la parada que hi ha al centre de la Llagosta s'ha d'abonar un bitllet de dues zones mentre que des de la que hi ha a Montcada només s'ha de pagar per una zona de transport.

La proposta plantejada per l'Ajuntament de la Llagosta comptava amb el vistiplau de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i de l'empresa de transports de viatgers Sagalés, que s'encarrega del servei de la línia d'autobús.

L'alcalde ha destacat que la nova ubicació de la parada "serà molt més visible i això comportarà una major seguretat per als viatgers".

Share