Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Digital Vallès publica l'informe que va suposar l'acomiadament 'per motius econòmics' de l'exdirector de Vallès Visió

Aquest dimarts tindrà lloc al Jutjat Social número 2 de Granollers el judici laboral per la demanda que Jordi Seguer, exdirector de Vallès Visió, va interposar al Consorci Teledigital Mollet.

El 18 de març de 2013, Seguer va rebre la notificació del seu acomiadament "mitjançant una breu nota on s'atribuïa la decisió a la concurrència de suposades causes objectives i organitzatives".

La decisió presa per l'alcalde de Mollet i president del CTM, Josep Monràs, es va produir tres dies després que diversos mitjans de comunicació es feien ressò del contingut d'un informe elaborat pel propi Jordi Seguer i adreçat als representants dels diferents ajuntaments presents al Consorci on l'encara director "denunciava les pressions i censura política, ideològica i el partidisme sectari que afectaven la seva tasca professional".

Ara i després de dos anys amb continus ajornaments de la vista -pels recursos presentats pel Consorci Teledigital Mollet- està previst que es celebri la vista. Serà aquest dimarts al matí al Jutjat Social número 2 de Granollers.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, declararà per escrit després de presentar diferents recursos que tenien com a objectiu evitar la seva presència el dia del judici. També estan citats, entre d'altres, l'alcalde de Parets i vicepresident primer de l'ens, Sergi Mingote, el vicepresident segon i batlle de Montornès, José A.Montero, i l'assessor gerencial, Feliu Tura.

 

Demanen la nul·litat i la readmissió al seu lloc de treball indefinit

L’advocat del periodista acomiadat, del Col·lectiu Ronda, demana la nul·litat de l’acomiadament -és a dir la readmissió- en considerar-lo una "lesió del dret fonamental a la no discriminació i al dret fonamental de la llibertat d’expressió".  A més, el representant legal de Seguer demana una indemnització de 25.000 euros per danys i perjudicis.

L'exdirector de Vallès Visió considera que el seu acomiadament és "una represàlia per la seva denúncia pública d'ingerències i censura per part de l'alcaldia de Mollet", així com "el reconeixement dels greuges soferts contra la seva reputació professional i integritat moral".

Segons s'argumentava en la demanda presentada l'abril de 2013, l'acomiadament de Seguer "no respon a cap causa organitzativa ni molt menys encara d'insuficiència pressupostària, sinó que és fruit de la publicació de l'esmentat informe i dels continues enfrontaments entre l'exdirector i l'assessor extern, Feliu Tura".

Pocs dies després de l'acomiadament de Seguer, el Consorci Teledigital Mollet i la productora Lavínia van acomiadar altres treballadors que no van voler signar un manifest contra el director promogut pel mateix Consorci i que negava l'existència "d'ingerències i censura al canal".

Share