Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Ajuntament de Mollet anuncia la supressió del radar de velocitat de la Ronda Pinetons, a poc de les eleccions municipals

El Govern de PSC i CiU, contrari a aquesta mesura, diu ara que construirà dues rotondes per millorar la mobilitat i la seguretat a la Ronda Farinera i Pinetons.

Quan falten dos mesos i mig per les eleccions municipals del 24 de maig, el Govern Municipal de Mollet ha anunciat la supressió del 'polèmic' radar de control de velocitat, ubicat a la Ronda dels Pinetons. La decisió arriba gairebé dos anys després de la seva instal·lació i de centenars de queixes dels usuaris de la zona i dels partits polítics de l'oposició.

En un comunicat de premsa, l'Ajuntament ha explicat que durant les properes setmanes s’iniciarà la construcció de dues rotondes que facilitaran la mobilitat en aquesta àrea i el control de la velocitat de vehicles. Un cop estiguin en funcionament les rotondes s'eliminarà el radar ubicat a la ronda Pinetons.

La primera rotonda es col·locarà davant del sector de la Farinera on hi ha previst la posada en marxa de diverses activitats comercials i la segona a la cruïlla de la Ronda Pinetons amb el c. Santiago Tifón. Una actuació, que segons el Govern Municipal, facilitarà la incorporació de vehicles des d’aquest carrer de forma més segura.

PSC i CiU asseguren que aquestes mesures formen part del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) que té com a un dels principals objectius millorar la seguretat viària.

La decisió del Govern Local ha generat nombroses crítiques a través de les xarxes socials. La mesura ha estat qualificada com a 'electoralista' i 'oportunista' per alguns ciutadans de Mollet entre els quals s'inclou la portaveu d'ICV-EUiA, Marina Escribano, que mesos enrere va promoure una campanya de recollida de signatures en contra dels radars.

L'octubre de 2014, la Coalició va entregar a l'Ajuntament més de 1.300 signatures, prèviament s'havien fet altres iniciatives a través de les xarxes socials amb la campanya change.org

Share