Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vilanova dona suport a la recollida solidària de taps per un nen del municipi

L'objectiu és adquirir una cadira de rodes motoritzada pel Palash, un veí de Vilanova del Vallès.

Des de la tardor de l'any passat, l'Àrea d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de Vilanova dóna suport a una iniciativa solidària de vilanovins i vilanovines que consisteix en recollir el màxim nombre de taps de plàstic per un nen del municipi, en Palash, que necessita una cadira de rodes motoritzada.

L’Ajuntament col•labora en la recollida dels contenidors de taps a tots els edificis públics del municipi. Es poden trobar contenidors a: l’Escola Bressol la Baldufa, l’Escola La Falguera, L’Escola Mestres Munguet-Cortés, l’Institut, el Centre Cultural, el Pavelló, la seu de Protecció Civil de Vilanova del Vallès i la Biblioteca. La presó de Quatre Camins també s’ha incorporat recentment a aquest projecte solidari.

Durant el mes de febrer s’ha recollit la segona tona de taps que es porten a una empresa de Montornès, Reytraplast, que recicla plàstic i que en paga per la seva compra.

També s’han afegit a aquesta campanya els presos del Centre Penitenciari de Quatre Camins, així durant la darrera setmana de febrer la Brigada Municipal va anar-hi per recollir 5 contenidors amb un pes aproximat de 375 kg.

Share