Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta revisarà els protocols de seguretat viària a l'entrada i sortida de les escoles

La decisió arriba després d'un accident que es va produir el passat 4 de març davant l'escola Joan Maragall.

L'Ajuntament de la Llagosta revisarà i millorarà els protocols de seguretat viària a l'entrada i sortida de les escoles després d'escoltar les aportacions que els representants de les AMPA del municipi van fer aquest dilluns durant una reunió amb l'alcalde, Alberto López; la regidora d'Educació, Virginia Jiménez, i tècnics municipals de les àrees de Serveis a les Persones i Seguretat Ciutadana.

Fonts municipals han explicat que aquests ajustaments són, bàsicament, correccions dels dispositius de vigilància i control del trànsit que porta a terme la Policia Local.

Durant la trobada també es va parlar de la possible creació de camins escolars segurs a la Llagosta. La proposta, presentada per l'alcalde, va ser acollida majoritàriament de forma positiva per part dels representants de les AMPA i es va acordar la creació d'una comissió de treball per aprofundir en el projecte que es podria posar en funcionament el curs 2015-16.

La reunió de dilluns es va convocar després que el passat 4 de març un cotxe conduït per familiars d'un infant de l'escola Joan Maragall va donar un cop i va ocasionar ferides lleus a un altre alumne, que creuava el passeig del Pintor Sert per un lloc on no hi ha pas de vianants.

Share