Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes modifica el POUM per suprimir els pisos previstos al camp de futbol

  • Imprimeix

La proposta va ser aprovada per MxV-ERC, CiU i ICV mentre que iVall no va voler votar-la i l'edil David Carrillo es va abstenir.

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Vallromanes ha aprovat inicialment, aquest dijous, la proposta de modificació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) per recuperar els terrenys del camp de futbol com a equipament públic i destinar les Antigues Escoles a Centre de Dia i Casal de la Gent Gran. Aquesta va ser l'opció guanyadora en la consulta ciutadana celebrada el 26 d'octubre de 2014 per determinar el futur ús d'aquest edifici.

La proposta de modificació va ser aprovada amb 6 vots favorables (2 de MxV-ERC (el regidor Josep Maria Garcia va excusar la seva absència), 3 de CiU i 1 d’ICV) i l’abstenció del regidor no adscrit, David Carrillo. Per la seva banda, els 2 regidors d’iVall (l’edil Albert Jubierre va excusar la seva absència) no van voler votar aquest punt del plenari.

Fonts municipals han informat que la proposta de modificació del pla se centra a l’àmbit PMU-1 Ajuntament-carrer Vista Alegre i recull l’eliminació de la construcció dels 72 pisos al camp de futbol que preveia el planejament urbanístic, la recuperació del camp de futbol com a equipament i establir un nou polígon d’actuació urbanística (PAU núm. 11 “Cooperativa”).

El nou PAU ha de respectar la classificació de sistema d’equipaments de l’edifici de la Cooperativa i establir un mecanisme de compensació de terrenys amb les parcel·les de Can Morera Xic de 814 M2.

Un altres dels acords contempla la recol·locació d'una part del sostre que s’elimina en el camp de futbol en la reordenació del carrer Vista Alegre amb l’augment d’edificabilitat de les finques de la part baixa del carrer i locals comercials per potenciar el centre històric.