Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta rebrà més de 35.141 euros de la Diputació pels danys de la ventada del passat desembre

Una de les actuacions previstes és la reparació del sostre del Poliesportiu Antonio García Robledo que costarà 28.700 euros.

La Diputació de Barcelona atorgarà una subvenció de 35.141 euros a l'Ajuntament de la Llagosta pels danys ocasionats pel temporal de vent produït el passat  9 de desembre. El consistori llagostenc havia valorat en 54.240 euros els danys a béns públics provocats pel temporal.

En concret, es va xifrar en 19.140 euros les despeses ocasionades per danys a una vintena d'arbres ; en 2.845 euros les reparacions de la nau de propietat municipal del carrer de Sant Llorenç; en 1.586 euros els danys als llums de diferents carrers; i en 30.669 euros l'afectació al Poliesportiu Antonio García Robledo, segons fonts municipals.

En l'últim plenari, ja es va explicar que una part del préstec que l'Ajuntament demanarà a la Diputació es destinarà a pagar la reparació del sostre del Poliesportiu Antonio García Robledo que costarà 28.700 euros.

En total, la Diputació aportarà poc més de 3 milions d'euros als 28 municipis afectats per la ventada per tal que facin front a les despeses ocasionades pels danys a espais i equipaments públics.

Els ajuts atorgats s'emmarquen en el Protocol d'accions de suport als ens locals per poder fer front a contingències de situacions excepcionals i d'urgència, ocasionades per inclemències meteorològiques o fenòmens naturals.

La majoria dels municipis beneficiats per aquestes subvencions són del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. Destaca la Garriga amb 226.610 euros, l'Ametlla amb 180.254 euros, Caldes de Montbui 111.540 euros, Bigues i Riells 76.713, Cardedeu 66.235 o Santa Perpètua amb 10.500 euros.

Share