Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'assemblea de joves de Vallromanes decideix ubicar el seu Casal a la zona esportiva

La proposta escollida pels joves planteja adequar i reformar la planta baixa de l’edifici de la zona esportiva, actualment utilitzada com a magatzem i vestidors.

L’assemblea de joves, que va tenir lloc el passat dimecres 8 d’abril, va decidir que la millor opció per a ubicar el Casal de joves és la planta baixa de l’edifici de la zona esportiva. Els joves podien escollir entre aquesta proposta o instal·lar l’equipament en un conjunt de dos vagons antics de ferrocarril remodelats.

L’assemblea va ser convocada per la Comissió jove de treball i seguiment del Casal de joves de Vallromanes, que es va reunir el 21 de març. 24 joves, entre 12 i 29 anys, de Vallromanes van assistir a l’assemblea i van votar-hi 22. Dels 22 votants, 15 van optar per l’opció de la zona esportiva.

La proposta escollida pels joves planteja adequar i reformar la planta baixa de l’edifici de la zona esportiva, actualment utilitzada com a magatzem i vestidors, amb una rampa d’accés des de l’avinguda Can Galvany o a través de la zona esportiva. La superfície útil de reforma és de 107,90 m2, també segons informa l'Ajuntament, es proposa una zona pavimentada exterior de 148 m2. El pressupost estimat de la reforma és de 71.390,24€ (IVA inclòs).

Share