Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els nivells de qualitat de l'aire de la Llagosta millora respecte a l'any 2007

L'Ajuntament de La Llagosta demanarà un nou control de qualitat ambiental de cara al 2016.

La qualitat de l'aire a la Llagosta ha experimentat als últims anys una millora substancial, segons els mesuraments efectuats per la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya al municipi els anys 2007 i 2014.

Segons informa l'Ajuntament, els principals focus de contaminació atmosfèrica a la Llagosta són el transit i la indústria, però els paràmetres registrats dels diferents components analitzats es situen per sota dels límits establerts per la Unió Europea.


La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Llagosta, Marta Melgar, ha valorat positivament les dades de l'últim estudi de control de qualitat de l'aire al municipi i ha destacat que l'increment dels controls als que han de fer front les fàbriques actualment expliquen la davallada pel que fa a la contaminació industrial.

L'Ajuntament de la Llagosta tornarà a demanar a la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya que torni a instal·lar al municipi una unitat mòbil de control de la contaminació atmosfèrica a la tardor del 2016.

Share