Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

RENFE i Sagalés ampliaran els seus serveis coincidint amb el GP Aperol de Catalunya de Moto GP d'aquest cap de setmana

Hi haurà 20.000 places addicionals a Rodalies i Sagalés farà un servei especial amb sortides des del Passeig de Sant Joan a 9 euros el trajecte.

Més transport públic (rodalies RENFE i Sagalés) aquest cap de setmana durant el Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™ que es farà al Circuit de Montmeló. Així RENFE oferirà la circulació de 15 trens especials a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre), 3 trens el dissabte i 12 el diumenge.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, RENFE augmentarà l’oferta habitual el diumenge 16 de juny, entre les 07.30 i les 12.00 hores per arribar al Circuit i a partir de les 15.20 hores per a la tornada des de Montmeló. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers. Un cop a l’estació de Montmeló, es pot arribar al Circuit amb un servei de llançadora o a peu, fent una passejada d’uns 20 minuts.

La companyia d’autobusos Sagalés ofereix la possibilitat d’assistir al Gran Premi des de Barcelona. Els autocars sortiran des del centre de Barcelona, a la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i Diputació, i arribaran al Circuit per l’Àrea Est. El preu del bitllet és de 9 euros, i les reserves es realitzen a Sagalés (tel. 902 13 00 14 / www.sagales.com).

Per aquells que prefereixin venir al Circuit de Catalunya amb vehicle particular, es recomana optimitzar-ne les seves places. Des de la C33, l’AP7 i la C17, s’indiquen les sortides recomanades per arribar als diferents aparcaments, amb 25.000 places de pàrquing gratuïtes, tant pels cotxes com per les motos. El diumenge 16 de juny el peatge serà gratuït per a les motos (de 6 a 14h en sentit Girona i de 14 a 20h en sentit Barcelona).

Share