Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dimarts es signarà a Montornès el Pacte d’entitats de tolerància zero davant del maltractament masclista

Fins ara unes 14 entitats locals s'han adherit al pacte que promou el consistori de Montornès.

El Pacte Social d’Entitats de tolerància zero davant la violència masclista és el resultat de l’acord entre entitats representants de la societat civil montornesenca i l’Ajuntament. La signatura del pacte tindrà lloc aquest dimarts, 26 de maig, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Hi assistirà l’alcalde, José A. Montero, la regidora en funcions de Polítiques d’Igualtat, Maria Teresa Jiménez, i representants de les 14 entitats del poble que, inicialment, subscriuran el document.

Durant els darrers mesos s’han dut a terme tallers de sensibilització contra la violència masclista, organitzats per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Consultora MIT.

Les sessions han servit per donar a conèixer a les entitats el protocol municipal per a l’abordatge de la violència masclista, facilitar-los nocions d’orientació a les víctimes i facilitar-los informació dels mecanismes d’ajuda existents per als casos de violència de gènere.

També s’ha debatut sobre la realitat de les entitats en relació a aquesta problemàtica i sobre el paper de la dona en la societat. El Pacte estarà obert a totes les entitats i associacions del poble que s’hi podran anar adherint.

Inicialment serà subscrit per l'Associació Fotogràfica de Montornès, La Remençada, Esplai Panda, Associació de Dones per la Igualtat de Montornès (ADIM), Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga crònica de Montornès (Afibromon), Unió de Botiguers, Volumont, les AMPA dels instituts Vinyes Velles i Marta Mata, Associació Créixer i Educar en família, AVV de Montornès Centre, Club d’Escacs Montornès, el Club de bàsquet Vila de Montornès i l’AE Montornès Atletisme.

Share