Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Dues escoles de la Llagosta estalvien 504 euros en consum energètic dins del projecte 50/50

Joan Maragall i Les Planes han estat els centres educatius que han aplicat accions per reduir el consum d'energia.

L'alumnat i el professorat de dues escoles públiques de la Llagosta, Joan Maragall i Les Planes, han aconseguit estalviar 504 euros en consum d'electricitat i gas en el marc del Projecte 50/50, que tenia com a objectiu aplicar accions als centres educatius per reduir el consum energètic.

L'Ajuntament de la Llagosta, que es fa càrrec de les factures de consum energètic dels centres educatius públics, destinarà els diners a propostes de millora del consum a les dues escoles, que hauran de proposar l'alumnat i el professorat.

Fonts municipals han explicat que les tres escoles públiques d'educació Primària de la Llagosta es van adherir el 2013 al Projecte 50/50 de la Diputació de Barcelona amb els suport de tècnics de l'Ajuntament, però finalment l'escola Sagrada Família es va desvincular per qüestions d'organització interna del centre.

Les escoles Joan Maragall i Les Planes van crear equips energètics per analitzar quins eren els punts de millora i per executar les mesures que afavorissin la reducció del consum.

Les mesures adoptades han permès conscienciar l'alumnat sobre la necessitat d'estalviar energia amb accions senzilles però efectives com tancar les portes perquè no s'escapi l'escalfor i tancar els llums durant l'hora del pati.

Les escoles Joan Maragall i Les Planes continuaran participant al Projecte 50/50 durant el període 2014-2016.

L'Ajuntament tornarà a demanar a 'escola Sagrada Família que s'impliqui en el programa perquè es tracta d'una important eina per conscienciar l'alumnat sobre consum energètic, sostenibilitat, ecologia i responsabilitat en la conservació medi ambiental.

Share