Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Escola Municipal Pau Vila de Parets celebra divendres el seu 50è aniversari

El centre educatiu va començar a funcionar en unes dependències de Ca n'Oms el curs 1962-63 i es va traslladar més tard a l'Avinguda Pedra del Diable.

La festa commemorativa dels 50 anys de trajectòria en el món dels infants començarà divendres a les 19 h, a la pista exterior del centre on pares, alumnes i professors es trobaran i a les 19.30 h, s’iniciarà un recorregut per les dependències i es visitarà l’exposició fotogràfica, organitzada per la direcció i el professorat, que mostra una retrospectiva dels 50 anys del centre.

Un cop acabada la visita, les famílies i l’equip docent es reuniran de nou a la pista on tindrà lloc la benvinguda, a càrrec de la regidora d’educació Sònia Lloret, i s’explicarà la trajectòria de l’escola en aquests darrers 50 anys. Posteriorment, els alumnes oferiran actuacions on hi haurà música, ball i coreografies especialment elaborades per a la festa. A les 21.30 h, tindrà lloc el sopar de germanor que clourà amb la intervenció de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

L’escola Municipal Pau Vila  va iniciar la seva activitat educativa el curs escolar 1962-1963 en espais habilitats a les dependències on actualment es troba Ca n’Oms, com a centre de Batxillerat elemental de preparació per als exàmens finals al Instituto de Enseñanza Media Milà i Fontanals de Barcelona. L’any 1968 van començar les obres de l’edifici situat a l’avinguda Pedra del Diable que actualment acull l’escola, i el curs 1970-1971 els alumnes es traslladaven de manera definitiva al nou emplaçament.

Al llarg dels anys l’escola ha evolucionat superant els diferents canvis educatius, des del Batxillerat elemental fins a l’actual educació primària. Aquests canvis d’activitat docent s’han acompanyat d’ampliacions i modificacions a les instal·lacions per tal d’adaptar-les a les necessitats en funció de cadascuna d’aquestes etapes.

Share