Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de la Llagosta al·lega contra l'intent de Montcada de regularitzar el sector de Can Milans

El nou Govern vol fer front comú davant l'intent del consistori montcadenc per regularitzar el sector de Can Milans.

L'Ajuntament de la Llagosta ha presentat al·legacions contra l'acord del Ple de l'Ajuntament de Montcada i Reixac per regularitzar la situació urbanística del sector de Can Milans, on s'ubica la factoria de Valentine sobre terrenys que dues sentències judicials ratifiquen que són zona verda.

El consistori montcadenc ha aprovat inicialment una modificació del Pla General Metropolità per unificar la situació urbanística de dos sectors del polígon industrial del Pla d'en Coll i el sector de Can Milans.

Pel regidor socialista Raúl Valero, la decisió del Govern de Montcada "suposa, de fet, la requalificació de la zona verda de Can Milans en zona industrial, tot i que hi ha dues sentències fermes contra el procés que en el seu dia es va dur a terme per permetre la instal·lació de la factoria de Valentine".

Valero ha afegit que el consistori llagostenc “no està d'acord amb aquest nou intent de saltar-se la legalitat en un procés urbanístic que ha perjudicat greument la Llagosta”.

Fonts municipals han explicat que el document d'al·legació de l'Ajuntament de la Llagosta, elaborat pels Serveis Tècnics municipals conjuntament amb el gabinet d'advocats Roca Junyent, argumenta que no es pot regularitzar el sector de Can Milans com a zona industrial perquè hi ha dues sentències judicials fermes que dictaminen que els terrenys són zona verda.

En les al·legacions s'argumenta també que no té sentit mantenir una reserva per a la construcció d'una carretera a la zona que hi ha entre la fàbrica de Valentine i la riera Seca si no es preveu ja la seva connexió amb l'autovia C-17, l'autopista C-33 i una vegada que sembla descartada la conversió de la carretera de La Roca en l'autovia del Besòs.

Per últim, des de l'Ajuntament de la Llagosta es considera insuficient la creació d'un corredor verd a la riera Seca sense tenir en compte la seva connexió amb el parc fluvial del Besòs.

L'objectiu del nou Govern de la Llagosta, format pel PSC en minoria, és fer un front comú davant l'intent del consistori montcadenc per regularitzar el sector de Can Milans.

Share