Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les obres de millora de la cruïlla de les carreteres de Granollers al Masnou i Sant Adrià a La Roca permeten l'eliminació dels semàfors

Els treballs finançats per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova són executats per l'empresa AMSA.

Les obres de construcció de la nova rotonda a la cruïlla entre les carreteres BP-5002 (de Granollers al Masnou) i la BV-5001 (de Sant Adrià del Besòs a la Roca del Vallès) avancen a bon ritme i per aquest motiu des del passat 16 de juny ja s'han fet canvis en la forma de circular per aquest nus viari.

Les obres d’asfaltat de la part del parterre municipal i la configuració de l’illa central per circular pel seu voltant permet que s’elimini la regulació de la circulació amb els semàfors.

Els tècnics municipals així com la Policia Local van visitar les obres a començament de juny per fer-ne la supervisió. La direcció tècnica de l'obra va a càrrec de la Diputació de Barcelona.

A partir de setembre i fins a final de tots els treballs es circularà al voltant de la rotonda central ja configurada, i es farà més gran l’amplada lliure disponible per al pas de vehicles.

Les obres de millora d’aquesta cruïlla tenen un pressupost de 635.023,85€, dels quals, 52.600,96 € són aportats per l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i la resta per la Diputació de Barcelona, i són executades per l’empresa AMSA.

Share