Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Coordinadora contra les retallades de Montornès organitza aquest divendres una cadena humana

Tothom qui vulgui participar es pot adreçar a la Plaça Pau Picasso o bé a la Plaça del Poble de Montornès Nord.

La Coordinadora ha convocat una nova mobilització per aquest divendres 14 de juny, es tracta d’una cadena humana quea partir de les 17.30 h, es començarà a formar per tal d'enllaçar les places de Pau Picasso i del Poble, situades a un quilòmetre i mig de distància. La mobilització contra les retallades en els serveis públics prendrà els colors de les samarretes dissenyades a propòsit de les protestes en els àmbits educatiu (groc), habitatge (verd), sanitat (blanc), serveis públics (negre) i serveis socials (lila).

 

Tothom que vulgui participar en la cadena humana es pot adreçar o bé a la plaça del Poble o bé a la plaça de Pau Picasso abans de l'inici de la cadena, o també afergir-s'hi mentre la cadena creix. El llançament d'un coet per part de la colla de Drac i Diables des de cadascuna de les places marcarà l'inici de la mobilitza

En el moment en què la cadena iniciada a Montornès Nord i la de Montornès Centre es trobin es llançarà una traca.Entre les 18.30 i les 19 h, als jardins de l’Ajuntament, intervindran tres representants dels sectors afectats per les retallades: Josep Segura, director de l’Institut Vinyes Velles (educació); Rosina Vaca, pediatra del CAP de Montornès (sanitat), i Núria Cachán, treballadora de l’Ajuntament de Montornès i membre del CUP (empleats públics).

L’acció d'aquest divendres dóna continuïtat a les mobilitzacions realitzades al poble i que han inclòs, entre d’altres, manifestacions, l’ocupació pacífica del Centre d’Atenció Primària, diversos talls de trànsit a la carretera BV-5001 (carretera de la Roca) i el mes de març la caravana de vehicles contra les retallades que va passar per Montornès, Montmeló, Martorelles, Mollet, Granollers i Vilanova. La Coordinadora contra les retallades de Montornès continua reivindicant el servei d’urgències nocturnes al Centre d’Atenció Primària i defensant els serveis públics.

Share