Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es posa en marxa el projecte del rebost d'aliments frescos de Montmeló

L'Ajuntament contractarà dins les mesures especials pel foment de l'ocupació un aturat de llarga durada que s'encarregarà de recollir els aliments.

Per portar a terme aquest projecte s'ha comptat amb la col·laboració de Càritas Parroquial Montmeló que des de fa més de 20 anys s'ocupa de distribuir aliments procedents, en la seva gran majoria del Banc d'Aliments i que en l'actualitat atén a més de 100 famílies del municipi.

De moment, els supermercats Dia i Esclat han estat els primers que han firmat un acord amb l’Ajuntament i Càritas parroquial per posar en marxa el projecte El Rebost dels Aliments Frescos de Montmeló, que repartirà productes encara aptes per al consum entre famílies amb pocs recursos. El pla també compta amb el suport d’empreses i altres entitats del municipi, així la firma Fagor ha donat neveres que permeten conservar els aliments i l’empresa Storopack també ha fet altres donacions.

A més l’escola bressol municipal La Fireta també col·labora mensualment fent donacions d’aliments frescos i ja es treballa a fer extensiva aquesta col·laboració a la resta de centres escolars de Montmeló. El projecte també inclou campanyes de comunicació, xerrades i cursos de cuina per reduir el malbaratament alimentari en les famílies. L'entitat Càritas de Montmeló té 38 persones voluntàries i treballa en coordinació amb els serveis socials municipals que fan la valoració tècnica de les famílies que han de ser ateses.

Share