Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Vallromanes lliura al de Vilanova dos desfibril·ladors pel camp de futbol i el Pavelló d'esports

La donació s'ha fet pel gran nombre de veïns de Vallromanes que utilitzen les instal·lacions esportives de Vilanova.

L’alcaldessa de Vallromanes, Mariluz Muñoz, i el regidor de Salut, Josep Sagarra, han lliurat aquest dimecres dos desfibril·ladors a l’Ajuntament de Vilanova del Vallès. Muñoz i l’alcalde de Vilanova del Vallès, Oriol Safont, han destacat la importància de col·laborar els dos municipis veïns. Els dos aparells, d’un cost de 1.340€, es destinaran al camp de futbol i al poliesportiu municipal de Vilanova.

La donació s’ha fet a aquesta localitat pel gran nombre de vallromanins/nes que utilitzen les instal·lacions esportives de Vilanova. Vallromanes disposa de tres desfibril·ladors més al municipi, controlats per la Policia Local, el Centre d’Atenció Primària (CAP) i la zona esportiva. En casos d’aturada cardíaca en espais públics, els desfibril·ladors ajuden a restablir el ritme cardíac a través d’una descàrrega elèctrica mentre arriben els serveis sanitaris. Les persones usuàries potencials d'aquests aparells (policies locals, personal d’equipaments esportius i protecció civil, entre altres) han de realitzar un curs de formació específica.

Share