Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes ampliarà els ajuts per a la quota de llibres i material als alumnes de primària i secundària

La proposta de modificació ha comptat amb els vots favorables de MxV-ERC, CDC i Gent de Vallromanes i l’abstenció d’iVall.

El Ple de l'Ajuntament de Vallromanes, celebrat dijous, 16 de juliol, ha aprovat inicialment la modificació de les bases específiques per a la concessió d’ajuts per a activitats de lleure i escolars, del 2010, perquè els alumnes empadronats a Vallromanes de tota l’educació obligatòria, i no només els del segon cicle de l’educació infantil, puguin optar a la concessió d’ajuts per a la quota de llibres i material.

La proposta de modificació ha comptat amb els vots favorables de MxV-ERC, CDC i Gent de Vallromanes i l’abstenció d’iVall.

Amb la modificació aprovada en el Ple, també s’augmenta el percentatge màxim d’ajut previst en les bases específiques per a la concessió d’ajuts per a activitats de lleure i escolars i es passa del 75% al 100%.

Així mateix es concreta que els ajuts per als casals d’estiu que es realitzin a Vallromanes han de ser municipals.

Share