Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes inaugura aquest divendres la nova pista d'skate amb una exhibició i una competició d'scooters

El nou equipament ha tingut un cost de 21.000 euros i ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa i regidora de Joventut, Mariluz Muñoz, estrenarà aquest divendres 14 de juny a les 17.30 h la nova pista d'skate de Vallromanes. L’acte d’inauguració constarà d'una exhibició que donarà pas a una competició d'scooters. Per participar-hi és obligatori portar casc, la inscripció és gratuïta i es realitzarà al mateix lloc. La nova pista compta amb un paviment que permet un millor rodatge i possibles ampliacions de mòduls en el futur.

Disposa d’una nova rampa i d’un nou quarter. Els quarters, folrats per skatelite, arriben fins als 4 metres d’amplada i tenen la inclinació adequada per al seu ús. A més, s’hi ha col·locat una barana de protecció i s’han reforçat els esglaons de grada amb bandes metàl·liques amb l’objectiu de protegir el ciment. El disseny definitiu del nou skatepark prové de les diverses sessions informatives i de treball realitzades entre la regidoria de Joventut i els joves de Vallromanes. El nou skatepark ha tingut un cost de 21.000 euros, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Share