Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El bus urbà de Parets estrena dilluns nou recorregut per optimitzar el servei i adaptar-lo a les noves necessitats

Arran de la modificació s'incorporen tres noves parades -una d'elles a la zona comercial d'IVECO- i s'eliminen dues.

El nou recorregut del bus urbà de Parets tindrà en compte les demandes de la ciutadania, les noves necessitats i la millora de la mobilitat. Així, a partir de dilluns 17 de juny el servei de transport urbà -que es va posar en funcionament el 1997- variarà l'itinerari. La principal novetat és que hi haurà una nova parada al carrer Prat de la Riba, cantonada carrer de la República; una segona parada al carrer Independència, a l'alçada del carrer Casanoves, que substituirà la parada del Passeig de la Ribera; i una tercera parada a la Plaça de la Salut, en substitució de la parada del carrer Balmes cantonada carrer de la Salut.

 

La resta de parades i les freqüències de pas del bus es mantenen com fins ara. La modificació del recorregut es desprèn de les actuacions de seguiment i revisió periòdica del servei de transport públic urbà i interurbà que l’equip tècnic de l’Ajuntament i els regidors del consistori van dur a terme durant el febrer passat, amb la finalitat de revisar-ne el funcionament, comprovar si el trajecte i les parades s’adapten a les noves necessitats i estudiar nous itineraris que facilitin la mobilitat al conjunt de la ciutadania.

El bus urbà de Parets funciona de dilluns a dissabte, així el primer servei de dilluns a divendres és a les 07.15 del matí -amb sortida des de la Plaça de la Vila- i a partir de les 7.45 i fins les 13.15 h la freqüència és cada 15 minuts. El darrer trajecte és a les 20 hores, en quant als dissabtes, el bus té freqüència cada mitja hora entre les 8 del matí i les 19.30 hores del vespre.

 

Share