Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ja estan en marxa les obres de remodelació de la Masia del Molí de Montornès, seu dels futurs cicles formatius de cuina

Els treballs d'execució del projecte, aprovat al juny per l'Ajuntament, està previst que s'acabin a l'octubre per iniciar el nou curs.

La Brigada Municipal de l'Ajuntament de Montornès ha iniciat els treballs de redistribució de les instal·lacions de la Masia del Molí que actualment acullen la formació de cuina del Pla de Transició al Treball (PTT) i, el proper curs, els cicles formatius de cuina i restauració. La planta baixa de l’edifici mantindrà la cuina i incorporarà unes sales de preparació d’aliments a les quals es col·locaran unes cambres frigorífiques.

D’aquesta manera, es facilitarà el circuit d’emmagatzematge, preparació i cocció dels aliments. A més, el projecte aprovat el juny passat incorpora un espai per a vestuaris.

D’altra banda, a la planta primera, que abans era un espai diàfan en desús, s’instal·larà una zona de menjador, amb uns serveis i un office on s’acabaran de preparar els plats.

Per connectar les dues plantes, sobre l’edificació s’ha construït un nexe de comunicacions verticals, integrat per unes escales i un elevador.

Es preveu que les obres finalitzin a l’octubre, coincidint amb l’inici del curs, ell pressupost de l’actuació és de 220.000 euros.

L’objectiu és adequar les instal·lacions al mòdul de cuina i restauració del Pla de Transició al Treball (PTT) i als nous cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia i de serveis en restauració que formen part del projecte Montornès cuina futur.

Dos Cicles de Grau Mitjà a partir del pròxim curs

A partir de l’octubre, Montornès serà l'únic municipi del Vallès Oriental on es cursin, per primera vegada, els cicles de grau mitjà de Cuina i Gastronomia i de Serveis en Restauració.

Durant el període de preinscripcions, la demanda ha duplicat gairebé les places disponibles. S’han rebut 76 peticions per a les 40 places inicials, que seran finalment 44 (22 per a cada cicle).

La part pràctica dels cursos es durà a terme a la Masia del Molí, mentre que la teòrica es farà a l’institut Marta Mata de Montornès.

Share