Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Enllestit el mural que l'Associació d'Art Venus ha pintat a la plaça de Joan Miró de Montornès

Després de la propera festa major s'iniciarà el projecte de remodelació de la plaça que es convertirà en un 'nou espai escènic'.

Una desena de membres de l’Associació d’Art Venus de Montornès s’han vist immersos, al llarg de vuit dies, en la pintada del nou mural de la plaça de Joan Miró. L’obra final té 15 metres d’amplada i 20 metres d’alçada, i és una de les quatre propostes que Art Venus va presentar dins del projecte de millora de la plaça.

L’elecció la van fer veïns i associacions municipals a l’abril. Segons ha informat l'Ajuntament, l’acció també ha inclòs el sanejament dels baixos.


L’actuació és una col·laboració de l’entitat amb el consistori i forma part del projecte de remodelació de la plaça de Joan Miró, inclosa en el Pla Estel. Passada la festa major està previst que comencin les obres de remodelació de la plaça que, gràcies als professionals del Pla Estel i a les aportacions del veïnat, es convertirà en un nou espai escènic a l'aire lliure.

La plaça estarà dissenyada per a usos culturals com concerts, dansa o teatre, i continuarà acollint la Dansa de la Batalla, un dels actes centrals de la Festa Major, i jocs infantils.

Altres novetats destacades són l’ampliació de l’espai escènic (que ocuparà part del carrer de Jacint Verdaguer), l’habilitació de grades i la connexió amb la plaça de Pau Picasso mitjançant l’eix cívic de vianants existent.

Fotografia: Ajuntament de Montornès

Share