Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta farà tallers a l'escola Joan Maragall per prevenir la violència de gènere

Les activitats es desenvoluparan els dies 3, 4, 10 i 11 de novembre i el 2 de desembre.

L'Ajuntament de la Llagosta, amb el suport de la Diputació de Barcelona i a través de l’associació Candela, desenvoluparà durant aquest trimestre un cicle d'activitats a l'escola Joan Maragall per prevenir la violència de gènere. L'objectiu és fomentar la coeducació com a estratègia de prevenció. Les activitats, dirigides al professorat i els infants de 4t i 6è curs de Primària,  es desenvoluparan els dies 3, 4, 10 i 11 de novembre i el 2 de desembre.

Pel que fa als professionals de l'educació, els tallers previstos incidiran en la revisió de la tasca educativa i la responsabilitat de ser referents, així com les relacions entre família i escola.

Fonts municipals han explicat que amb l'alumnat es faran tallers per tractar la dicotomia masculí-femení, els rols de gènere, els jocs, la corresponsabilitat i les tasques de cura, la relació entre iguals a l’escola i la resolució de conflictes sense violència, com aspectes imprescindibles de l’educació emocional i afectiva dels infants.

Share