Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Montornès completa amb èxit la cadena humana contra les retallades amb més de 800 persones

Cap a un miler de veïns han secundat la protesta i han aconseguit enllaçar les places del Poble i de Pau Picasso, situades a un quilòmetre i mig de distància.

La Coordinadora contra les retallades de Montornès, amb el suport d’una cinquantena d’entitats del poble, ha dut a terme aquest divendres a la tardauna nova mobilització: una cadena humana formada per més de 800 veïns que ha enllaçat les places de Pau Picasso i del Poble. La cadena humana contra les retallades en els serveis públics ha pres els colors de les samarretes dissenyades a propòsit de les protestes en els àmbits educatiu (groc), habitatge (verd), sanitat (blanc), serveis públics (negre), serveis socials (lila), etc.

Els veïns han aconseguit connectar els dos extrems de la cadena a quarts de set, a l’avinguda de la Llibertat, al costat del Casal de Cultura. La colla de Drac i Diables de Montornès ha anunciat amb una traca el moment de contacte. Agents de la Policia Local i membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil han vetllat per la seguretat tant dels participants a la cadena humana com del trànsit.

A les 19 h, als jardins de l’Ajuntament, han intervingut tres representants dels sectors afectats per les retallades: Josep Segura, director de l’Institut Vinyes Velles (educació); Rosina Vaca, pediatra del CAP de Montornès (sanitat), i Núria Cachán, treballadora de l’Ajuntament de Montornès i membre del CUP (empleats públics).

La Coordinadora contra les retallades de Montornès que continua reivindicant el servei d’urgències nocturnes al Centre d’Atenció Primària i defensant els serveis públics no descarta altres mobilitzacions de cara al futur, des que es va posar en marxa ja ha fet altres accions com: manifestacions, l’ocupació pacífica del Centre d’Atenció Primària, diversos talls de trànsit a la carretera BV-5001 (carretera de la Roca) i el mes de març la caravana de vehicles contra les retallades que va passar per Montornès, Montmeló, Martorelles, Mollet, Granollers i Vilanova.

Veure Galeria Imatges Ajuntament Montornès Cadena Humana

Share