Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes signa un conveni amb el CDIAP per detectar i prevenir alteracions en el desenvolupament dels infants de l'Escola bressol

El CDIAP forma part de la Xarxa pública de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya que depèn de la Generalitat.

L’Ajuntament de Vallromanes ha signat un conveni amb el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) per a la prevenció, detecció i tractament de possibles alteracions en el desenvolupament dels infants de l’Escola bressol municipal (de 0 a 3 anys).

Amb aquest conveni, que té una durada del curs escolar 2015-2016 i és prorrogable, els professionals de l’Escola bressol de Vallromanes treballaran en xarxa amb un equip interdisciplinari del CDIAP, format per metges neuropediatres, psicòlegs, pedagogs, logopedes, fisioterapeutes i treballadors socials.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) és un servei creat el 1990, que forma part de la Xarxa pública de Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya que depèn del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.

Share