Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vilanova del Vallès cobreix tots els ajuts de beques menjador desestimats per aquest curs escolar

L'Ajuntament ha fet una aportació addicional de 10.000 euros per concedir els ajuts al 16% de les famílies que havien quedat fora.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha cobert tots els ajuts de menjador escolar desestimats per al curs 2015-2016. Així el consistori vilanoví ha destinat recursos propis per sufragar els ajuts desestimats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental a l’espera de l’increment de la consignació pressupostària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

De les 114 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar per al curs 2015-2016 que havia rebut el Consell Comarcal del Vallès Oriental corresponents a famílies de Vilanova del Vallès, un 16% havien quedat pendents de l’ampliació de la consignació pressupostària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Tenint en compte que aquestes sol·licituds desestimades complien els barem socials i econòmics que establien les bases reguladores, l’Ajuntament de Vilanova ha destinat prop de 10.000€ addicionals per contribuir als ajuts del menjador escolar.

L’ajut consisteix en un import de 3,10€ per infant i dia que assisteixi al servei de menjador escolar pel curs 2015-2016.

Share