Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El nou Pla Jove de Montornès 2015-19 es presenta públicament aquest dissabte

El ple ordinari, celebrat aquest dijous, aprova per unanimitat el document que recull les polítiques municipals adreçades als joves.

Aquest dissabte 7 de novembre, a partir de les 20 hores, se celebrarà al Teatre Municipal la jornada de presentació del nou Pla Jove de Montornès 2015 – 2019, el segon pla integral que recull les línies de les polítiques municipals adreçades a la població juvenil per als propers 4 anys.

El Pla Jove, aprovat per unanimitat en el ple d'aquest dijous, té la voluntat d’oferir oportunitats, recursos i serveis perquè la joventut pugui viure plenament; i pretén promoure’n l’emancipació i l’exercici de la lliure ciutadania.

Més de 250 joves de Montornès i 11 tècnics municipals han treballat en els darrers mesos per proposar les 49 actuacions incloses en el Pla. Les propostes s’han articulat en quatre línies estratègiques.

Una d’aquestes línies és la dedicada a l’emancipació i l’autonomia (educació, ocupació i habitatge) de la qual destaca l’impuls a l’oferta de formació postobligatòria.

La participació i dinamització juvenil és un altre dels eixos, així com la promoció de la salut (benestar i esports) que inclou el Pla Estratègic de Prevenció d’Addiccions (PEPA). Finalment, en la línia estratègica denominada
creació cultural, cohesió social i vertebració territorial s’ha integrat un futur equipament juvenil a Montornès Centre.

Aquest és el segon Pla Jove que té Montornès, l'anterior va estar vigent entre 2010 i 2014.

La joventut, protagonista a la presentació del document

La presentació prevista per aquest dissabte 7 de novembre es planteja com una festa participativa en què de manera atractiva, distesa i propera, es donaran a conèixer les actuacions incloses en el projecte, amb moments d’intercanvi entre assistents.

La dinàmica serà teatralitzada, i hi haurà música en directe a càrrec de grups locals i un sopar amb cocktails saludables.

Share