Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El mercat ambulant de Montornès Nord es farà els dissabtes a partir de setembre

L'Ajuntament preveu que amb el canvi de dia s'instal·laran una trentena de parades al carrer Federico Garcia Lorca

Un canvi en l'ordenança dels mercats de Montornès, aprovada pel Ple municipal, permetrà que a partir de setembre es traslladi la celebració del mercat ambulant a la zona de Montornès Nord tant de dia com de lloc.

Així, el mercat que fins ara s'instal·lava els dimecres al matí al carrer de la Llibertat s'ubicarà a partir de setembre al carrer Federico Garcia Lorca. El govern municipal ha pres la decisió arran d'un estudi sobre la realitat econòmica de la localitat que va dur a terme en els darrers mesos la Diputació de Barcelona.

En l'actualitat són tan sols 6 les parades que s'ubiquen al mercat ambulant de Montornès Nord i es dediquen a la venda de fruita, roba interior i sabates. L'objectiu del canvi busca augmentar el nombre de parades fins arribar a un màxim d'una trentena segons va explicar el regidor José Luis Campos, d'ICV-EUiA.

El nou emplaçament d'aquest espai comercial a l'aire lliure s'ha triat amb la voluntat d'aprofitar part del moviment de persones que cada dissabte al matí acudeix al supermercat Mercadona, ubicat al carrer d'Antonio Machado. A més del mercat ambulant de Montornès Nord el municipi compta amb un altre mercat que instal·la els divendres al matí als carrers de la zona centre.

Share