Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La primera trobada de l'Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès es farà aquest divendres

L’EDE és un programa d’acompanyament a l’escolaritat i es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació.

Aquest divendres, 20 de novembre, de 18.30 a 20.30 h es durà a terme a l’Escola Can Parera la primera sessió del projecte Espai de Debat Educatiu (EDE) que Montornès impulsa amb el suport de la Diputació de Barcelona. La trobada comptarà amb la presència de l’alcalde, José A. Montero. El grup de debat serà conduït per la mestra i doctora en psicologia Maria Jesús Comellas.

L’Espai de Debat Educatiu és un programa d’acompanyament a l’escolaritat i es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació.

Compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i ofereix als professionals de l’educació i a les famílies la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris i millorar la coherència educativa al municipi.

En aquesta primera sessió, el grup escollirà la imatge gràfica que identificarà el projecte i es decidirà el tema que centrarà el debat durant aquest curs.

Les trobades seran mensuals, sempre el tercer divendres de cada mes de 18.30 a 20.30 h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca (tret d'aquesta primera sessió que se celebra a l'Escola Can Parera).

Durant tot el curs, les famílies comptaran amb un servei de monitoratge gratuït a càrrec de l'Esplai Panda a les instal·lacions de l'Escola Can Parera.

El projecte, que es va presentar el juny passar compta amb 54 integrants i és obert a la incorporació de qualsevol persona interessada a reflexionar sobre aspectes relacionats amb l'educació.

Entre els seus integrants hi ha professionals de diferents àmbits i famílies del poble.

Share