Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament aprova el Reglament del servei de subministrament d’aigua potable a Vallromanes

La sessió ordinària acorda, per unanimitat, demanar un crèdit per renovar els fanals públics i reduir el cost energètic anual.

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Vallromanes va aprovar el passat dijous, de manera inicial, amb els vots favorables de MxV-ERC i CDC i amb l’abstenció d’iVall i Gent de Vallromanes el reglament del servei de subministrament d’aigua potable al municipi.

Aquest document, que s’estructura en sis títols, té com a finalitat regular el servei de subministrament d’aigua potable a Vallromanes, determinar les relacions entre el prestador del servei i els abonats i fixar els drets i les obligacions bàsiques de cadascuna de les parts.

El Reglament ha estat elaborat pel Grup de treball sobre Recursos Hídrics de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat i redactat pel Consorci per a la Gestió d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

Renovació de fanals públics

La mateixa sessió va aprovar inicialment i per unanimitat l’expedient de crèdit extraordinari de 389.108€, sense interessos, per a renovar els fanals públics i reduir el cost energètic en 52.890€ a l’any.

Fonts municipals han explicat que prop d’un miler de lluminàries se substituiran per uns de tecnologia LED i incorporaran una reducció de flux a partir d’una hora establerta i amb una durada prefixada. Els nous punts contribuiran també a fer front a la contaminació lumínica.

Share