Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles aportarà un euro per habitant per l'acollida de la població refugiada

En total, s'aportaran 4.783 euros que gestionarà el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Martorelles, celebrada el 24 de novembre, va aprovar una aportació econòmica de 4.783,00 euros al Fons Català de Cooperació i Desenvolupament (FCCD) per al suport a l’acollida de la població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània.

Segons fonts municipals, el Govern de l’Ajuntament de Martorelles té la voluntat política de col·laborar amb un euro per habitant segons la darrera xifra total del padró corresponent al tancament del 2014 que és de 4.783 persones.

Una aportació que ve marcada per la greu crisi humanitària que s’està vivint a Europa, fruit del conflicte armat sirià que es va iniciar al 2013 i per la crida que el FCCD ha fet als ajuntaments catalans a sumar-se al suport a l’acollida de refugiats.

El FCCD gestiona de forma conjunta els recursos econòmics aportats per les institucions associades, fet que permet unificar els criteris d’anàlisi i avaluació dels projectes i disposar d’un equip tècnic d’especialistes que faciliten un seguiment coordinat dels projectes que es financen, superant la dispersió d’esforços, les duplicitats i les limitacions tècniques i econòmiques de molts ajuntaments.  
 

Share