Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles canvia la modalitat d'ajuts en alimentació per a aconseguir una millor racionalitat i eficiència en el servei

A través d’una targeta moneder que garantirà l’accés lliure als aliments frescos a aquelles persones amb més dificultats econòmiques.

L’Ajuntament de Martorelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’acull al Programa de Targetes Moneder d’Impacte Social. Aquest programa pretén facilitar l’accés a l’alimentació fresca a aquells usuaris i usuàries dels Serveis Socials municipals que rebien ajuts econòmics per l’alimentació.

Aquest accés a l’alimentació es proporcionarà a través d’una targeta moneder d’impacte social d’ús exclusiu en sectors relacionats amb l’alimentació per tal que aquest servei sigui més racional i eficient.

Així, es garanteix l’accés a aliments frescos a persones que es troben en situació de pobresa o vulnerabilitat social per tal de garantir una alimentació de qualitat, equilibrada i saludables.

Amb aquesta iniciativa es millorarà també la gestió local de les polítiques de distribució d’ajuts econòmics per a l’alimentació i es desenvoluparan estratègies d’atenció a les necessitats alimentàries que evitin l’estigmatització dels beneficiaris de la targeta ja que podran triar lliurement els aliments en establiments normalitzats.

L’àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Martorelles garanteix amb aquesta iniciativa, que començarà a final de gener, els drets bàsics i humans des de la generació de les polítiques de foment de l’autonomia, la promoció i la coresponsabilitat de les persones.

Share