Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament executa les obres del camí que unirà Montornès Nord amb la zona centre a través de la plana de Can Vilaró

El projecte també inclou l’ampliació de la vorera del tram que uneix el Centre d’Atenció Primària amb l’Ajuntament amb un cost de 137.259,21 euros.

Les obres del camí que unirà Montornès Centre i Montornès Nord per la plana de Can Vilaró avancen a bon ritme. Aquests dies s'estan fent actuacions a banda i banda de la passarel·la sobre el riu Mogent. A més de la pavimentació del camí, l’enjardinament i l’enllumentat, es condicionen els accessos amb una nova plaça per la banda de Montornès Nord i amb rampes i l’eixamplament de voreres a la part de Montornès Centre.

Fins ara ja s'ha fet la pavimentació (que ha anat a  càrrec de l’empresa Massachs, obres i paisatge, SLU i es va adjudicar per 59.240,04 euros) i es treballa en les puntes del camí, tant per la banda de l’avinguda del riu Mogent, com per l’accés a Can Parera.Solucions per a cada extrem del camí

Per la part de Montornès Nord, l'Ajuntament desenvolupa un projecte integrador que donarà continuïtat a l’entrada al barri i es complementarà, en el futur, amb la remodelació de la plaça de la Pèrgola.

Inclou una zona verda, amb una plaça amb jardineres i un mirador orientat a la plana de Can Vilaró. El pressupost inicial de l’actuació, que duu a terme la Brigada Municipal d’Obres, és de 59.722 euros.

A la banda de Montornès Centre, els treballs permetran salvar amb murs de contenció i rampes els desnivells que hi ha entre la plana i el carrer de Can Parera. En aquest cas, l'actuació va a càrrec de les empreses Muroxs Obra, SLU i Excavacions i Obres Públiques Requena, SA., amb un cost de 107.864,38 euros.El projecte també inclou l’ampliació de la vorera del tram que uneix el Centre d’Atenció Primària amb l’Ajuntament.

Segons ha informat l'Ajuntament de Montornès, d'aquests treballs se n’ocuparà la Brigada Municipal d’Obres, així com de la instal·lació de l’enllumenat en tot el recorregut, de la construcció de murets i tanques, de la plantació d’arbrat i de les feines de jardineria. El cost de la maquinària i materials està previst en 137.259,21 euros.

Fotografies: Ajuntament Montornès

Share