Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Llagosta demana a la ciutadania que mantingui més nets els carrers de la població

El Govern Municipal ha engegat una campanya de civisme que inclourà una enquesta a peu de carrer per conèixer l'opinió dels veïns i veïnes.

L’Ajuntament de la Llagosta ha demanat a la ciutadania la seva implicació per mantenir nets els carrers de la població. Sota l’eslògan El civisme compta amb tu, fes la teva part, el Consistori ha recordat que cal respectar les normes bàsiques de convivència. La campanya neix davant de les nombroses mostres d’incivisme que s’han detectat a la Llagosta i que provoquen queixes de la ciutadania.

Els responsables municipals consideren que és necessari que es prengui consciència de la importància de tenir els carrers el més nets possible. L’Ajuntament ha comunica a la població que destina molts recursos per mantenir el municipi net, però és la ciutadania la que ha de tenir cura de no embrutar.

El regidor de Servei Municipals, Jordi Jiménez, ha indicat que és bàsic “deixar les bosses de les escombraries dins dels contenidors i no al terra, fer un bon ús de les papereres i recollir els excrements dels animals”.

A més, l’Ajuntament manté converses amb SERSA, l’empresa que té la concessió a La Llagosta de la recollida de residus sòlids urbans i de la neteja viària, per millorar el servei.

En aquest sentit, s’han fet modificacions en els plans de neteja viària per tal d’optimitzar els recursos.  Fonts municipals han informat que  totes les mesures que s’apliquin seran poques, si no es compta amb la conscienciació i la implicació de la ciutadania.

Enquesta per conèixer l'opinió dels llagostencs/es

Properament, es portarà a terme una enquesta a peu de carrer per conèixer de primera mà quina és l’opinió dels veïns i veïnes sobre la problemàtica que representa l’incivisme.

Amb aquest estudi, es vol obtenir més informació per poder dissenyar accions que ajudin a millorar la convivència. Dins de la mateixa campanya, l'Ajuntament ha recordat que està en vigor l’Ordenança de convivència i civisme, que regula diversos aspectes i que estableix sancions per als infractors.

Share