Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Escola Salvador Llobet de Granollers visita Vallromanes per conèixer l’organització d’un municipi petit

L’alcalde, David Ricart, ha rebut els infants, de 9 i 10 anys, que s’han interessat pel treball municipal.

Una cinquantena d’alumnes de quart de Primària de l’escola Salvador Llobet de Granollers han visitat aquest dijous Vallromanes per conèixer l’organització i els serveis d’un municipi petit. L’alcalde, David Ricart, de MxV-ERC, ha rebut els infants, de 9 i 10 anys, que s’han interessat pel treball municipal.

Entre altres qüestions, els nens han preguntat a l’alcalde sobre equipaments i activitat econòmica del poble per comparar-lo amb una localitat més gran.

Els alumnes també han visitat les instal·lacions de Ràdio Vallromanes, on s’han interessat sobre el procés de gravació i emissió dels programes.

Els nens han assistit i han participat en la gravació de l’espai radiofònic “Penjada dels núvols”, conduït per Alícia Garcia Barragan i amb la direcció tècnica de David Mairal. Per últim, els infants de Granollers han visitat el poble.

Share