Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Pulseres per localitzar infants en cas de pèrdua durant esdeveniments multitudinaris

Les famílies, amb infants menors de 7 anys, de Montornès les poden recollir a l'OAC, al Casal de Cultura i a l'Oficina de Barri de Montornès Nord.

L’Ajuntament ha posat a disposició de les famílies amb infants menors de 7 anys polseres identificatives per a esdeveniments multitudinaris. Se’n pot recollir una per infant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), el Casal de Cultura i l’Oficina del barri, a Montornès Nord.

El Carnaval és el primer esdeveniment en què s’ha posat en marxa la campanya de distribució de polseres identificatives per a menors de 7 anys que ajudaran a localitzar els infants en cas de pèrdua durant esdeveniments multitudinaris.

Segons informa l'Ajuntament, les polseres, són reutilitzables, per tant, cal guardar-les a casa per poder-les fer servir diverses vegades en esdeveniments com el Carnaval, la Festa Major, Sant Joan o la Cavalcada, entre d'altres.

Els braçalets són de color taronja fluorescent, s’hi ha de posar el nom de l’infant i el telèfon de contacte de la persona adulta que en sigui responsable. Les polseres han arribat a Montornès a través de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat.

Share