Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Associació de Veïns i Veïnes de Montornès Centre engega una campanya per reclamar la construcció d'un centre de dia-residència

En els primers dies de recollida de signatures ja s'ha aconseguit el suport d'unes 300 persones, la campanya durarà almenys durant dos mesos.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Montornès Centre ha engegat una campanya de conscienciació per aconseguir la construcció d’un centre de dia-residència al municipi. De moment, l'entitat va començar el passat divendres va recollir les primeres signatures coincidint amb el mercat ambulant de Montornès Centre.

En tan sols un parell d'hores es van aconseguir unes 225 signatures però actualment ja s'han superat els 300 suports. L'associació ha distribuït fulls informatius per una desena d'establiments comercials, també s'han editat cartells i s'ha fet una bustiada amb fulls informatius.

La campanya tindrà una durada aproximada d'uns dos mesos i la voluntat és portar aquesta reivindicació de la ciutadania al Parlament de Catalunya.

Abans però l'associació convocarà una assemblea oberta en un espai públic i decidirà aleshores quines són les accions que cal dur a terme per aconseguir algun compromís per part de les administracions.

Share