Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes, Vilanova i Montornès es reuneixen amb l’AMTU per posar en funcionament un autobús que connecti els tres municipis amb l’estació de tren de Montmeló

A més, Vallromanes i Vilanova volen millorar la connexió amb la capital del Vallès Oriental, Granollers.

Les regidores de Mobilitat dels ajuntaments de Vallromanes, Mariluz Muñoz; de Vilanova del Vallès, Sandra Álvarez; i de Montornès del Vallès, Maria Rosa Vinyallonga, s’han reunit amb l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) i amb l’Equip Consultor Jordi Singla-JS per començar a elaborar l’estudi que servirà per posar en funcionament un autobús que passi per les tres localitats i les connecti amb l’estació ferroviària de Montmeló.

La proposta és que l’autobús iniciï el seu recorregut a Vallromanes, passi per les localitats de Vilanova del Vallès i Montornès del Vallès i finalitzi a l’estació de tren de Montmeló.

Aquesta iniciativa pretén millorar la connexió dels tres municipis pels desplaçaments regulars, en dies feiners, vinculats a motius de feina i d’estudi.

D’aquesta manera, els veïns de Vallromanes que vulguin viatjar en tren en direcció a Barcelona no hauran de desplaçar-se fins a l’estació de tren de Granollers.

Des de la capital del Vallès Oriental, l’accés a Barcelona es realitza amb un tiquet de 3 zones tarifàries mentre que des de Montmeló, cal disposar-ne d’un de 2.

Per altra banda, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el de Vallromanes es reuniran el pròxim divendres 19 de febrer amb el subdirector de Coordinació i Gestió del Departament de Territori i Sostenibilitat, Benjamín Cubillo, per tal d’estudiar possibles millores de transport així com el seu finançament entre Vilanova del Vallès, Vallromanes i Granollers.

Share