Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La nova Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat reivindica el paper de la dona en la societat actual

Unes 130 persones van assistir a la presentació de l'entitat que va tenir lloc el passat diumenge.

La Sala de la Concòrdia de Montmeló ha acollit aquest darrer diumenge 6 de març la presentació de l’ADMI, Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat. L'acte, que va reunir unes 130 persones, s'inclou dins de la programació d'activitats de la setmana del 8 de març, dia de la dona.

L’ADMI és una associació constituïda per un grup de dones de Montmeló que neix amb la idea de sensibilitzar en la igualtat d'oportunitats reals entre dones i homes.

També vol promoure un espai de trobada, d'intercanvi, de reflexió i de treball per a les dones. Segons la presidenta Helga Saludes un dels objectius és “impulsar accions amb les dones i per a les dones per tal de promoure l’igualtat d’oportunitats i facilitar l’avenç social i la no discriminació entre homes i dones”.

A més de la presentació, l’ADMI va aprofitar l’acte per reivindicar el paper de la dona a la societat actual. També es va fer una menció especial a totes les dones que han mort durant aquests primers mesos de l’any 2016 víctimes de violència de gènere, a través d’un vídeo projectat a la Sala.

Share