Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Consell dels Infants de Mollet sortirà al carrer per fer pedagogia sobre el medi ambient

Els 690 nens i nenes, que integren el Consell dels Infants, celebraran una festa coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

El Consell dels Infants de Mollet, amb el suport de l'Ajuntament, organitzarà un programa d’activitats per fer pedagogia sobre el medi ambient i explicar als molletans i molletanes el que ha comportat per la ciutat rebre l’European Green Leaf.

Aquest és un dels suggeriments que han fet els joves alumnes durant la celebració, aquest diumenge, del Ple del Consell on els representants de totes les escoles de Mollet han exposat les seves propostes entorn al medi ambient.

Així, els 690 nens i nenes de 5è i 6è de primària, que enguany han format part del Consell dels Infants de Mollet (CIM), han consensuat celebrar una festa amb paradetes informatives, tallers, gimcanes i jocs relacionats amb el medi ambient per tota la població. L'activitat està prevista per començament de juny coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Durant el Ple del Consell dels Infants, tots els representants dels grups municipals van felicitar als joves estudiants per la seva tasca que no solament els ha servit per incrementar el seu grau d’educació ambiental, sinó que també els ha apropat a conèixer els mecanismes democràtics a través del diàleg, el debat, el contrast d’idees i la recerca del consens.

Share