Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

RENFE invertirà 45.000 euros per fer actuacions de millora a l'estació de Mollet-Santa Rosa

En una segona fase es milloraran els accessos i la seguretat de l’estació de Santa Rosa i de l’estació Mollet-Sant Fost.

Renfe ha comunicat a l’Ajuntament de Mollet un conjunt d’actuacions de millores que durà a terme a l’estació de Rodalies de la línia R-3 Mollet-Santa Rosa. Segons informa l'Ajuntament, l’anunci es produeix després que el passat novembre, durant una reunió mantinguda amb l’alcalde Josep Monràs, el director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín, es comprometés a millorar els accessos i la seguretat de Mollet-Santa Rosa i també de l’estació de Mollet-Sant Fost.

En una primera fase es talaran tres arbres en mal estat ubicats a l’andana de l’edifici de viatgers en zona de pas, s’arranjarà el paviment, es tancarà el perímetre de l’estació i s’adequaran els murs. Aquesta primera fase té un pressupost de més de 45.100 euros.

Renfe també té previst que abans que finalitzi aquest any 2016 s’executin les obres que permetran millorar els accessos i la seguretat de l’estació de Santa Rosa i de l’estació Mollet-Sant Fost, segons han assegurat fonts municipals.

En aquesta segona fase es millorarà l’accessibilitat instal·lant ascensors i adequant els passos inferiors, les escales i les marquesines d’ambdues estacions.

Aquestes actuacions queden molt lluny de les reivindicacions històriques que l'Ajuntament de Mollet ha fet des de fa anys.

De fet, el 2012 el consistori molletà va presentar al Ministeri de Foment un projecte que recollia una gran majoria de propostes per resoldre les nombroses deficiències que pateix l’estació de Santa Rosa.

Veure notícies relacionades:

Ara Mollet ERC MES demanarà el traspàs definitiu de Rodalies a la Generalitat amb la infraestructura inclosa que depèn d'ADIF

Share