Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'entitat de voluntariat social REMS, de La Llagosta, estrena la nova seu en una jornada de portes obertes

L'associació és la responsable del Banc d'aliments del municipi que a partir d'ara ja té un lloc estable per fer el repartiment del menjar entre les persones necessitades.

L'entitat de Voluntariat Social REMS de La Llagosta va presentar divendres passat la seva nova seu, situada al número 2 de la plaça de Pere IV, en el marc d'una jornada de portes obertes per mostrar a la població l'espai des d'on realitzarà la seva acció solidària. REMS fa tres anys que presta serveis de voluntariat i, ara, pot disposar d'una seu estable -amb entrada des de l'Avinguda Primer de Maig- on tenir el Banc d'aliments i la resta de materials que té a disposició de persones amb necessitats.

L'entitat llagostenca REMS atendrà al seu nou local els dilluns i dimecres de 10 a 12 h, a més, cada quinze dies, els divendres, farà el repartiment dels aliments, també en horari de matí, de 9 a 11 h. En ocasions, també disposarà d'aliments frescos, que es repartiran el mateix dia però més tard, a partir de les 12 h.

REMS distribueix els productes a les persones enviades des dels Serveis Socials municipals, a més d'aquesta acció, l'entitat porta a terme d'altres iniciatives com l'acompanyament de persones grans a l'ambulatori i a l'Hospital de Mollet, la col·laboració amb la Biblioteca en la gestió del préstec a domicili o la participació en diversos programes i projectes municipals, des d'acompanyar als escolars a les revisions mèdiques a prestar el servei de ludoteca en alguns actes públics.

Actualment, Rems compta amb una quinzena de voluntaris tot i que busca més persones, sobretot joves, per mantenir i ampliar la seva acció solidària. En les darreres setmanes diverses entitats i partits polítics com el PSC La Llagosta han fet donacions solidàries en benefici del banc d'aliments local.

Share