Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament, la Unió de Botiguers, Volumont i Càritas Montornès renoven la col·laboració per distribuir aliments frescos

Durant el 2015, el consistori va destinar més de 298.000 euros per cobrir les necessitats bàsiques d'infants i de gent gran.

L’Ajuntament de Montornès, la Unió de Botiguers, Volumont i Càritas han renovat la seva col·laboració en la distribució d’aliments frescos per a famílies en situació de vulnerabilitat. També es continuaran cobrint les necessitats bàsiques alimentàries d’infants i de gent gran.

Segons l'acord, aquest any 2016 un total de 160 famílies amb greus dificultats econòmiques continuaran rebent, de manera mensual, un lot personalitzat amb aliments frescos.

Des de l’any 2013, la Unió de Botiguers, Càritas de Montornès, el voluntariat de l’Associació Volumont i l’Ajuntament han sumat esforços per complementar els productes de consum no immediat que ja distribuïa Càritas. El Consistori dedicarà enguany 66.560 euros a aquest projecte.

Igual que s’ha fet fins ara, els botiguers aporten els productes a preu de cost, preparen els lots segons les indicacions del Departament de Serveis Socials i el repartiment va a càrrec de l'entitat Volumont.

D'altra banda, durant el 2015, el consistori va destinar més de 298.000 euros per cobrir les necessitats bàsiques d'infants, gent gran més les beques menjador.

Entitats col·laboradores del tercer sector i altres administracions van concedir subvencions per un valor de 188.814 euros.

Share