Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès obre la convocatòria per adjudicar 7 dels 40 horts socials situats a l'avda. Riu Mogent

Per a l’atorgament de les llicències, que s’adjudicaran per un període de dos anys prorrogables, es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.

Fins al dimecres 6 d’abril romandrà oberta la convocatòria per adjudicar 7 parcel·les d'horts socials a l’avinguda del Riu Mogent de Montornès del Vallès. Les renúncies de diverses persones, titulars de les primeres llicències individuals pel conreu d’horts socials que es van concedir l’any 2014, han deixat sense adjudicatari set parcel·les d’uns 30 metres quadrats cadascuna.

Segons ha informat l'Ajuntament de Montornès, en total són 40 les parcel·les que formen part del programa municipal de conreu d’horts socials i ecològics. L’objectiu es posar a disposició del veïnat un espai verd públic on convisquin el cultiu d’horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques.

Tallers formatius per al conreu ecològic

Paral·lelament l'Ajuntament de Montornès posarà en marxa un seguit de tallers formatius sobre agricultura ecològica per a les persones adjudicatàries i altres de dinamització sobretot destinades a les associacions que fan ús dels quatre horts comunitaris.

Els horts s’ubiquen en un terreny, amb una superfície aproximada de 3.170 m2, situat al tram final de l’avinguda del Riu Mogent.

Les persones interessades en optar a les set parcel·les disponibles han d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al dimecres 6 d’abril de 2016.

Per a l’atorgament de les llicències, que s’adjudicaran per un període de dos anys prorrogables, es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.

Share