Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dilluns es farà una Plantada Popular al primer Jardí Urbà de Montornès del Vallès

El jardí que s'ha habilitat al carrer del Nou d'Abril ha estat una iniciativa del veïnat del barri i de l'Ajuntament.

El pròxim dilluns 4 d’abril es durà a terme la plantada popular del primer jardí urbà que hi haurà a Montornès del Vallès. La plantada és oberta a la participació de totes les persones de totes les edats i es farà entre les 10.30 del matí i les 6 de la tarda. La plantada estava prevista per divendres 1 d'abril però es va traslladar a dilluns dia 4 a causa del mal temps.

El jardí urbà que s’ha habilitat al carrer del Nou d'abril, entre el Centre Juvenil Satèl·lit i el bloc 10, respon al treball realitzat conjuntament pel veïnat, l’Oficina del barri i l’equip urbanístic del Pla Estel, amb qui també s’han desenvolupat processos participatius per a la remodelació d’altres espais del municipi com la plaça de Joan Miró.

Està previst que es plantin sobretot plantes aromàtiques i ornamentals que s’adapten bé al nostre clima i que no requereixin gaire manteniment. Equipaments de la zona com l’Escola Marinada i el Centre Juvenil Satèl·lit s’han afegit a la iniciativa municipal.

Per tirar endavant aquest projecte, l’any passat es va crear un grup impulsor format per persones del Casal de Gent Gran de Montornès Nord, del Centre Juvenil Satèl·lit, veïnat dels blocs de 9 d’Abril i jardiners voluntaris del barri. Una desena de persones s’ha anat reunint en els darrers mesos per fer el disseny del jardí amb la col·laboració del jardiner de la Brigada Municipal d’Obres.

Aquest col·lectiu ha preparat el terreny, anivellant terres, posant el punt d’aigua i tanques. El jardí, que s'estrena aquest dilluns 4 d'abril, serà dinamitzat i mantingut pel mateix veïnat.

Share