Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Montornès posa en marxa el procés participatiu paral·lel a la confecció del Pla d’Actuació Municipal

Amb el lema "Viatgem cap a un Montornès millor" el procés comptarà amb tallers participatius que es faran entre abril i maig.

Aquest dijous 7 d’abril, a les 12 del migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament es presentarà als mitjans de comunicació el procés participatiu que acompanya l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal per al període 2016-2019. El procés es presenta sota el lema “Viatgem cap a un Montornès millor”.

La regidora de Participació, Mar García, la tècnica de Participació, Marga Bernárdez i l’alcalde, José Montero, seran els ponents de la presentació als mitjans del procés participatiu que es posarà en marxa i que ha de servir perquè el veïnat, com a expert del dia a dia del municipi, pugui fer les seves propostes i aportacions al Pla d’Actuació Municipal de Montornès per al període 2016-2019.

En el transcurs de l’acte es lliurarà el material gràfic i la guia del procés que es presenta amb el lema “Viatgem cap a un Montornès millor”.

També es donarà a conèixer el calendari dels tallers participatius que es desenvoluparan entre els mesos de maig i abril i s’explicaran els diversos mecanismes que s’han previst per possibilitar la participació ciutadana.

El PAM 2016-2019 es planteja com a una eina d’importància vital per al futur immediat del municipi que marcarà les accions en tots els àmbits durant els propers tres anys, han assegurat fonts de l'Ajuntament.

Share